10. marraskuuta 2016

SUPERPEUHAT

Huomenna on luvassa vilskettä!

Kaikille ilmoittautuneille päiväkodeille on lähtenyt vahvistusviesti monta peuhapaikka on varattu kyseiselle päiväkodille ja mistä ryhmästä.

Superpeuha pidetään Lumossa. Pukuhuoneet ovat meidän käytössämme. Kun tulette ryhmänne kanssa niin laittakaa teidän vaatteet ja kengät samaan paikkaan.

Alla vielä muistutukseksi ryhmien peuha-ajat:

Ryhmä 1: 8.30-10.00
Ryhmä 2: 10.15-11.45
Ryhmä 3: 12.00-13.30


Muistattehan että päiväkoti on vastuussa omista lapsistaan. Superpeuhoissa löytyy monta eri toimintapistettä ja ehdottaisimme että kierrätte pisteitä pienryhmissä. Jos kierrätte koko ryhmän kanssa ja menette esim. eazyroller pyörille niin siinä on aikamoinen odottaminen kun 20 lasta seisoo jonossa. Jonottelun purkamiseksi ja mahdollisimman aktiivisen toiminnan saamiseksi näemme että pienryhmillä lapset saisivat enemmän irti Superpeuhoista.

Jättipomppupatjalla saa olla max. 10 lasta kerrallaan! Kun tulet pienryhmäsi kanssa tähän pisteellle katsothan että tämä määrä ei ylity. Suosittelemme myös että aivan patjan ulkoreunoilla ei hypittäisi.

Eazyroller pyöräpisteellä pitää myös ottaa huomioon muut ryhmät. Yhden pyörilyhetken ei suositella ylittävän 2 minuuttia. Jos jonoa ei ole voi tietysti pyöräillä pidempääkin, mutta jos lapsia on jonossa niin pyöräilyaika on max. 2 min/lapsi. Tämän jälkeen voi mennä uudestaan jonottamaan mikäli haluatte samalle toimintapisteelle uudestaan.

Toivomme että Superpeuhat olisi iloinen ja mukava tapahtuma niin lapsille kuin aikuisillekkin. Kunnioittamalla, ja ottamalla kaikki huomioon tämä varmasti onnistuu!

Nähdään huomenna liikunnallisissa merkeissä, tervetuloa peuhaamaan :)

Kirjoittanut Maddu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)