5. joulukuuta 2016

MAILAPELI IDEOIDEN VIDEOINTI

Yhteistyö Leikkien Liikkumaan - ja mailapelihankkeen välillä (mailapelit.fi).  
Päiväkummun ja Koskimyllyn eskarit tulivat muutaman kerran Koivukylän koululle jossa heille oli opastettuja mailapeliharjotteita. Lapset saivat kokeilla sulkapalloa, tennista, pöytätennistä ja squashia.

Kahtena päivänä harjotteet videoitiin, kaikki harjoitteet sopivat päiväkoti ikäisille lapsille, ja kyseisen videon linkki tullaan, heti sen ilmestyttyä, julkaisemaan täällä blogissa.

Ideana on että voitte kokeilla näitä harjoitteita päiväkodissa oman ryhmänne kanssa ja lapset saavat mahdollisuuden tutustua erilaisiin mailapeleihin.
Mailapelihankkeen projektikoordinaattori oli itse askarrelut hienot apuvälineet. Kesylle leijonalle ja tosi kiltille haille yritettiin syöttää palloja ja vanhoista lakanoista tehty kuvioseinään piti yrittää lyödä palloja kuvioista läpi. Helppoja tehdä joita itse ja niitä voi hyödyntää moneen eri toimintaan ja pallolajiin.


Kiitos Päiväkummun ja Koskimyllyn päiväkodille osallistumisesta, Koivukylän koulun henkilökunnalle liikuntasalin käytöstä ja tietenkin kaikille ohjaajille mailapelihankkeesta kivasta ohjelmasta!

Kirjoittanut Maddu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)