10. helmikuuta 2017

KEVÄÄN AIKATAULU - KORSO-KOIVUKYLÄ ALUEEN PK

TAMMIKUU: 
Starttiseminaari

HELMIKUU: 
Toimintavuoden suunnittelua

MAALISKUU: 
Superpeuhat 10.3, Pienen askeleen dokumentointi, Tilattavat koulutukset

HUHTIKUU: 
Mailapeli koulutus, Mailapeli tapahtuma, Työpaja ke 19.4 ja 20.4 klo. 12.30-15.30

TOUKOKUU:
Verkostotapaaminen pe 19.5, Tilattavat koulutukset, Tapahtuma?


KESÄKUU:
Työpajat ti 13.6 ja to 15.6 klo. 12.30-15.30, Tilattavat koulutukset
Perhetapahtuma päiväkodilla


SUPERPEUHAT
Superpeuhat pidetään monitoimiskeskus Lumossa perjantaina 10.3.17 klo. 8.30-14.00 välisenä aikana. Tapahtuma on suunnattu viskareille. 
Kutsu tapahtumaan tulee viikolla 8, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 6.3 ennen klo. 16.00. Tapahtuma on aikataulutettu ja päivän aikana on kolme omaa "peuharyhmää". Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitatte lapsimäärän sekä ryhmätoiveen. Ilmoittautumisviestiinne tulee s-posti vahvistus että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Samassa viestissä lukee myös mihin peuharyhmään pääsitte.  


PIENEN ASKELEEN DOKUMENTOINTI
Vertaisauditointien aikana esiin nousseet kehittämiskohteet ja -ideat ovat tämän askeleeen lähtökohtana. Oletteko jo toteuttaneet jonkun idean niin voitte käyttää tätä. Voitte myös maaliskuun aikana toteuttaa jonkun toisen pienen askeleen ja dokumentoida sen. Minä, Maddu, olen tukena ja tarvittaessa voin tulla käymään päiväkodillanne auttamassa pienen askeleen kanssa.
Tarkoitus olisi blogin kautta jakaa näitä pieniä askeleitä ja myös käyttää muutamia esimerkkejä toukokuun verkostotapaamisessa.


TILATTAVAT KOULUTUKSET
Päiväkotinne on yhteydessä minuun, Matilda Nikanderiin joko puhelimitse 043 826 9335 tai sähköpostitse matilda.nikander@vantaa.fi. Sovimme ajankohdan ja käytännön järjestelyistä. Koulutus on mahdollista pitää toimintayksikölle mutta myös pienalueittain mikäli lähipäiväkodit ovat molemmat kiinnostuneita samasta koulutuksesta.


MAILAPELI KOULUTUS JA -TAPAHTUMA
Nämä kaksi toteutetaan yhdessä mailapeli-hankeen kanssa. Heidän hankkeen puolelta tulee ammattitaitoiset ohjaajat. Ajankohdat selviävät helmikuun aikana!


HUHTIKUUN JA KESÄKUUN TYÖPAJAT
Yhteensä 4 työpajaa, ja kaksi teemaa. Huhtikuun ja kesäkuun kaksi työpajaa ovat samanlaiset, valitkaa päivistä kumpi sopii itsellenne paremmin ja käykää ajoissa ilmoittautumassa Osuman kautta. Työpajat lisätään Osumaan helmikuun aikana.


VERKOSTOTAPAAMINEN 
Kokoonutaan yhteen ja verkostoidutaan. Luvassa on myös liikunnan riemua!


Kirjoittanut Maddu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)