2. helmikuuta 2017

MAARUKKA

*Viivästynyt julkaisu


Teippauksia löytyy tällä hetkellä paljon Maarukasta. Marraskuussa päiväkodissa pidettiin teippaustyöpaja ja monet tilat saivat lattia- ja seinäteippauksia. Katso Maarukan teippaukset täältä: Maarukan teippaustyöpaja.


Vertaisauditoinnin aikana:
Vertaisauditoinnin jälkeen:


Vertaisauditoinnin aikana:
Vertaisauditoinnin jälkeen: Täällä pohdittiin myös sitä olisiko jostakin tilasta mahdollista poistaa ekstra pöydät, penkit ja tuolit. Aamu- / ruokapiirin voi pitää toiminnallisena, ja istuminenkin onnistuu yhtä hyvin lattialla/merkkipalalla kuin tuolilla tai penkillä. Tosin penkeistä ja tuoleista saa tehtyä erilaisia ratoja joten kaikkia ei välttämättä kannata poistaa tilasta.
Pystyisikö korkeaa huonetta hyödyntämään jollain tapaa? Saako ikkunalautoja käyttää liikunnallisessa mielessä?Liikuntavaraston voisi järjestää :) tästä Maarukka itsekkin huomautti että on aika sekaisin ja on tarkoitus siivota varasto.


Liikuntavarastoon vievä pieni välitila. Nousi ajatus jos tähän voisi tuoda ne ns. ykkös liikuntavälineet? Jokin hyllykkö ja muutaman välinekorin. 

Näin lapset eivät menisi aina varastoon hakemaan tavaroita vaan ne löytyisi heti kättelyssä. Voisiko tämä auttaa varaston siistinä pitämisessä?

Kirjoittanut Maddu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)