5. helmikuuta 2017

SATURNUS

*Viivästynyt julkaisu

Aakkoslaput voisi laittaa eri korkeuksille mikä mahdollistaisi aakkosten harjoittelemista toiminnallisesti. 


Lepphuoneessa oli pehmoneliöitä ja ne ovat aktiivisessa käytössä. Saako muut ryhmät käyttää paloja?Tälle käytävälle voisi tehdä lattia- ja seinäteippauksia (päivitys: täällä pidettiin teippaustyöpaja marraskuussa, löydät julkaisun täältä: Saturnuksen teippaustyöpaja).Wc-tilaan voi tehdä jonotus-/tehtäväruudut tai seinään neliön muotoisen sormiratalabyrintin..
Ruokailutilaan voi teipata tasapainoiluviivan joka kulkee huoneesta toiseen.Tähdenlennon päiväkodissa on sääntö että tabletin kanssa ei saa istua. Mikäli lapsi käyttää tablettia hän seisoo, on polvillaan tai keksii jonkin oman tavan olla. Pöydän äärellä, tuolilla istuen, ei saa olla.
Tähdenlennon päiväkotiin oli juuri valmistunut ikkunaseinä. Tätä voi hyödyntää esim. äänettömässä jumpassa. Matoista on aikaisemmin ollut keskustelua. Onko tarpeellisia jne.Voisiko tässä tilassa miettiä seinätilan käyttöä? 


Teippaukset käyttöön?Muuttamalla pelkästään huoneen järjestystä saa paljon aikaan. Tässä huoneessa on paljon potentiaalia ja hieman tavaroita siirtämällä tästä saisi hyvin mukaantuvan tilan.

Liikuntavälineet esille. Vertaisauditoinnin aikana henkilökunta löysi mukavan yllätyksen yhdestä lukitusta kaapista :)Kirjoittanut Maddu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)