16. toukokuuta 2017

VERKOSTOTAPAAMINENPerjantaina (19.5.17) järjestetään Leikkien Liikkumaan verkostotapaaminen Sotungin lukiolla. Lukion pääovien läheisyydessä on parkkipaikat, ja julkisillakin pääsee sujuvasti paikalle. Kannustamme kuitenkin kaikkia tulemaan omin lihasvoimin tapahtumaan. Mikäli olet tullut kävellen/pyöräillen/muulla tavalla paikalle, niin muistathan lunastaa koko perheen uintilipun minulta, Maddulta! :)

Tapahtuma alkaa klo. 12.30 ja tapaamme kirjastossa/auditoriossa. Ohjekyltit pääovien läheisyydessä.

Tapahtuma on rento ja leppoisa. Fittnessguru Oona Tolppanen tulee paikalle luennoimaan työyhteisön hyvinvoinnista ja liikunnan merkityksestä omalle keholle. Hän avaa myös sitä, miten oma hyvinvointi peilaa lapsiin ja omaan työntekoon. Raapaistaan myös pintaa siinä, miten voi tehdä työtä omalle keholle taloudellisella tavalla.

Oonan luennon jälkeen Lekolarilla on tuote-esittely. Tämä toteutetaan "messu" tapaisesti ja samalla kun tutustutaan liikuntavälineisiin niin tarjoillaan kahvit ja välipala. Pisteitä kiertäessä voi keskustella tuotteista Lekolar henkilöstön kanssa ja verkostoitua vapaasti muiden osallistujen kanssa.

Ennen liikuntahetkeä käydään vielä läpi mitä pieniä askeleita on toteutettu päiväkodeilla.

Emme seuraa aikataulua orjallisesti, mutta n. klo. 15.30 aikaan niin siirrymme ulos. Pidämme leikkimielisen turnauksen Sotungin lukion vieressä olevalla tekonurmella. Luvassa on reipasta liikkumista joten onhan sinulla päällä/otathan mukaan liikunnalliset vaatteet. Turnauksen jälkeen on palkintojen jako ja tämän jälkeen voimme kaikkia siirtyä hyvin mielein viikonlopun viettoon!

Mikäli sinulla on kysymyksiä Verkostotapahtumaan liittyen, olethan yhteydessä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)