19. syyskuuta 2017

LEINELÄN TOIMINTAA AIKUISILLE

*viivästynyt julkaisu

Leinelässä lähtökohtana toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen on liikunta. Henkilökunnan pikkujoulu-ohjelmaan kuului trampoliinipuistoon vierailu ja lähes koko porukka oli innostuneesti lähtenyt mukaan hyppimään.

Jatkuvia tempauksia henkilökunnalle on m.m tiimiyllärit mitä toteutetaan kuukausi tasolla. Joka kuukausi tiimi kerrallaan järjestää päivän sisälle jonkun liikunnallisen yllätyksen henkilökunnalle.

Kahvakuulailu/venyttelyjooga yms. on joka perjantai klo 12 kaikille halukkaille. Vetovastuu tunnista on henkilökunnalla, tällä hetkellä yksi henkilö on ohjannut näitä liikuntahetkiä tunnollisesti ja hyvin. Vetovastuu voi myös kiertää viikottain/kuukausittain tai muulla järjestelyllä.


Vanhemmat tekivät lapsille jouluyllätyksen 25.11.2016. Vanhempaintoimikunta tulee illalla päiväkotiin ja he koristelevat ruokasalin jouluun. Joulukuuseen tulee lapsille liikunnallisia tehtäviä suoritettavaksi.

Vanhempaintoimikunta miettii myös liikunnallisia hankintoja lapsille joululahjaksi.


Pimeät ja märät kuukaudet ovat niitä raskaimpia, mutta näiden asioiden voimalla henkilökunta jaksaa tehdä työtään hymy huulilla!

Syksy on jo saapunut. Otetaan Leinelän porukasta mallia ja tuodaan liikunnan kautta piristystä pimeneviin päiviin!


Haastateltavana Hannele Tuominiemi, Leinelän päiväkodin johtaja
Kirjoittanut Maddu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)