20. syyskuuta 2017

LIIKUNTAVÄLINEKASSIT OVAT LÄHTENEET LIIKKEELLE

Kiertävät liikuntavälinekassit ovat nyt päässeet käyttöön. Tiistaina kuskasin auton täydeltä liikuntakasseja Matarin päiväkotiin, josta kassit jatkoivat matkaa eripuolille Korso- Koivukylän päiväkoteja.

Liikuntakassit tulevat kiertämään jokaisella alueella vuorollaan kuusi viikkoa (katso oman alueen ajankohta taulukosta). Tuon kassit kyseisessä vuorossa olevalle alueelle aina viikon alussa. Millalle on pitänyt ilmoittaa etukäteen sähköpostitse mihin päiväkotiin/ päiväkoteihin kassit toimitetaan. Kuuden viikon jälkeen haen taas kassit paikasta mikä minulle on ilmoitettu. Sopikaa siis alueellanne etukäteen mihin kassit tuodaan ja mistä ne noudetaan.

Kasseja on viisi, jotka koostuvat erilaisista liikuntavälineistä ulko tai sisä käyttöön soveltuen. Kasseja ovat: pelailusetti, liikuntakassi yli 3-vuotiaille, liikuntakassi pieniin tiloihin (alle 3-vuotiaille), mailapelisetti ja ulkokassi. Jokainen kassi on nimetty kassin päälle merkatulla lapulla ja kassin sisältä löytyy myös laminoidut kuvalliset ohjeet mitä välineitä kassi pitää sisällään. Pelailusetti on ainut kasseista joka kulkee kahdessa osassa, ulko käyttöön ja sisä käyttöön tarkoitetut tarkoitetut välineet ovat pakattu omiin kasseihin. Huomio siis tämä kun pelailusetti on tulossa päiväkodillenne.

Kassien idea on kiertää vapaasti kuusi viikkoa alueellanne. Saatte itse valita kuka haluaa ja minkä kassin käyttöönsä noin viikon ajaksi. Ottakaa kasseista rohkeasti kaikki hyöty irti ja tuokaa välineet lasten ulottuville, tiedossa on varmasti vauhdikkaita liikuntahetkiä!
Kassit jatkavat kulkuaan myös viikon 15 jälkeen. Teen katsauksen vk15 jälkeen, miten kassit ovat toimineet ja sen jälkeen ne jatkavat teidän käytössä. Kesäksi kassit sijoitetaan niihin päiväkoteihin jotka ovat auki koko kesäajan.


ALUE
VIIKOT
TUONTI
HAKU
Korso- Koivukylä
38- 43
tiistai 19.9.17
maanantai 30.10.17
Tikkurila
44- 49
maanantai 30.10.17
maanantai 11.12.17
Hakunila
50- 3
maanantai 11.12.17
maanantai 22.1.18
Myyrmäki
4- 9
maanantai 22.1.18
maanantai 5.3.18
Aviapolis- Kivistö
10- 15
maanantai 5.3.18
maanantai 16.4.18


Toivottavasti liikuntakasseista on teille iloa ja pienet varpaat pääsevät iloisesti kirmaamaan välineiden kanssa!
Pelien ja leikkien tiimellyksessä napatkaa minulle kuvia, kun välineet ovat käytössä. Laittakaa myös kommentteja mitä liikuntakasseista on herännyt lapsilta sekä kasvattajilta. Teen blogiin sitten postauksen liikuntavälinekassien käytöstä. Kuvat ja kommentit milla.kiiski@vantaa.fi


Kirjoittanut MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia tai ideoita? Jätä mielellään kommentti :)